Esküvői kiegészítők – FLEURT

Mert az esküvődön a legapróbb részletek is számítanak…

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

FLEURT – Esküvői dekoráció a te stílusodban

Érdeklődöm, keressenek fel esküvői dekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor  ESKÜVŐI KIEGÉSZÍTŐK

  Ha már megvan, hogy milyen lesz a menyasszonyi csokrod, a vőlegénykitűző kiválasztása már gyerekjáték. Szokás még virágkitűzőt adni a közeli hozzátartozóknak (szülők, nagyszülők, testvérek) és a tanúknak is, ezzel jelezve a család összetartozását. Hölgyek gyakran nem szeretnek a vékony anyagú ruhára kitűzőt tűzni, ilyenkor javasolt a csuklódísz.

  Hajdísz: minél rövidebb a hajad, annál kisebb virágfejeket szoktunk díszbe kötni. Divatos, romantikus megoldás apró virágfejeket a hajban „szétszórni”. (Mondanunk sem kell, ezt bízd inkább a fodrászodra!) Kedvelt virágok ehhez az ornitogallum, stephanotis, orchidea és a minirózsa.

  Izgalmas kiegészítője lehet az esküvődnek a gyűrűpárna, melyen a gyűrűket szokták az oltár elé vinni. Ez készülhet virágból, vagy textilből is.

  Nem jelent nagy költséget, de nagyon hangulatos kiegészítője az esküvőnek a kis koszorúslányok karjára akasztott kis sziromkosárka, amit az oltárhoz vagy a házasságkötő asztalhoz menet szórnak szét.

  Sziromáldáshoz szép kis sziromtölcséreket hajtogatunk, ami legalább minden második vendégszéken elhelyezhető. A csók után ezt szórhatja rátok a vendégsereg, és készülhetnek a legizgalmasabb, legdinamikusabb fényképek!

  Irány a fogadás! Itt is elkel pár finom részlet, mint például a tortadísz vagy a virágpersely. Utóbbi a pénzbeli nászajándékok összegyűjtésének elegáns, decens és nem utolsó sorban biztonságos módja.

  A FLEURT még nászajándékra is tud nektek ötletet adni. Nálunk még nem túl elterjedt, de nyugaton megszokott, hogy a pár nászajándékként a esküvő virágdekorációját kapja. Ha nagy esküvőről és ezáltal sok dekorációról van szó, akár több rokonnak vagy barátnak is lehet ez közös ajándéka. Ezzel garantáltan nem lehet melléfogni, minden házasulandó pár örül neki

  Esküvői autódíszek
  Esküvői csokor
  Esküvői díszítés
  Esküvői asztaldísz
  Örömanya csokor
  Esküvői autódíszek
  Esküvői csokor
  Esküvői díszítés
  Esküvői asztaldísz
  Örömanya csokor