Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

Növénydekoráció

FLEURT – Design növénydekoráció

A növénydekoráció a természetességet és a harmóniát varázsolja közelünkbe. Növényekkel környezetünkben oldódik a feszültség, szárnyal a gondolat.
Fleurt Virágbolt aranycsík dekor
Beltéri növénydekoráció - műanyag kaspóban zamioculcas

Különleges dísznövények, különleges kaspókban. Tökéletes harmóniát tervezünk Ön köré.

Tovább
Növénydekoráció modern épület felső teraszán virágládákkal

Az épület növénydekorációja olyan, mint egy szép ékszer. A növény az épületet teljes pompájába öltözteti.

Tovább
Design kerámia kaspó család

Tekintse meg a legújabb kaspótrendeket! Kültéri és beltéri kaspók, balkonládák – modern köntösben.

Tovább
Kis cserepes beültetésekből készült design növénydekoráció

A nappali asztalára, az irodai polcra vagy ajándékozni szeretnénk, a Fleurt cserepes dísznövényei szívesen látott vendégek.

Tovább

Iroda, lakás, terasz vagy kert, a FLEURT növénydekoráció remekei izgalmas színfoltjai lesznek környezetének. Növényeinket és kaspóinkat tökéletes harmóniába hozzuk az őket körülvevő világgal. Ügyfeleinknek a legegyedibbet, legkülönlegesebbet nyújtjuk. A növénydekoráció alkotásait nem csak megtervezzük és telepítjük, de a növénygondozás feladatát is ellátjuk Ön helyett. A gondos tervezésnek köszönhetően azok a növények kerülnek kiválasztásra, melyek az adott körülményekhez leginkább tudnak alkalmazkodni, így évekig gyönyörködhet a telepített növénydekorációban. Szívesen működünk együtt a létesítmény építészeivel, belsőépítészeivel, hogy a praktikum és az esztétikum biztosan egymásra találjanak.

Irodai növénydekoráció

Kellemesebben telik a munka, kedélyesebbek a kollegák és az üzleti partnerek, ha munkahelyén szép növények veszik körül. Mi irodájába visszük a designt, az esztétikumot és a praktikumot. A növények telepítése után növénygondozást is vállalunk.

Házak, lakások növénydekorációja

Nincs kellemes otthon szép növények nélkül! Mi segítünk ízlésének, a lakás berendezésének és adottságainak leginkább megfelelő növénydekoráció kiválasztásában. Ezekhez hozzáillő kaspókat is illesztünk.

Épület-, teraszdekoráció

Az épület portálja és teraszainak dekorációja épp oly fontosak, mint a belső tereké. Egy szép növényekkel ékesített terasz a kellemes időtöltés színtere is. Az épület körüli növénydekoráció pedig a természetesség ékével teszi tökéletessé a designt.

Kaspó, kellék

Széleskörű beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően olyan termékpalettával rendelkezünk, amiből minden stílusú enteriőrbe találunk megfelelő kiegészítőt. Kerámia, műanyag, fém, fa és üveg kaspóink a legigényesebbeket is kielégítik. Ha szükséges, egyedi kaspót tervezünk a növénydekoráció kivitelezéséhez, amit le is gyártatunk Önnek. Több kaspó családhoz praktikus kiegészítőket is kínálunk, mint például az önöntöző készlet, belső világítás (világító kaspók) vagy a görgős alátét.

FLEURT – A növénydekoráció divatutcája

Érdeklődöm, keressenek fel növénydekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor