Esküvői csokor, menyasszonyi csokor – FLEURT

A menyasszonyi csokor -a ruha mellett- a menyasszony legkedvesebb éke.

Az esküvő egész napján veled lesz, és minden fotón visszaköszön. Szánj rá időt, hogy a legjobban hozzád illőt válaszd!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

FLEURT – Esküvői dekoráció a te stílusodban

Érdeklődöm, keressenek fel esküvői dekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor  Esküvői csokor, menyasszonyi csokor – Fleurt stílusban

  Hisz miért is izgulna jobban egy menyasszony, ha nem az esküvői csokor miatt? A FLEURT-ben  segítünk kitalálni, milyen menyasszonyi csokor illik hozzád, izgalomra nincs ok. Lapozgathatsz órákon át fényképes katalógusainkban.

  Ha csak egy menyasszonyi csokor, amiért hozzánk jössz, mi azt is a legnagyobb körültekintéssel fogjuk megkötni. Mindig azt javasoljuk, hogy az esküvői virágcsokor a kedvenc virágaidból készüljön. Az esküvői csokor épp olyan lesz, hogy beleszeress: illeni fog az alkatodhoz, stílusodhoz, ruhádhoz.
  A téged kísérő koszorúslányoknak koszorúslány csokor kerüljön a kezébe, mindnek egyforma. Ezek nem kell, hogy ugyanolyanok legyenek, mint a menyasszonyi csokor, de még csak olyan látványosnak sem szabad lenniük. Elvégre Te vagy a nap fénypontja. Kis koszorús lányoknak rózsaszirommal töltött kis kosárkát vagy fejükre virágkoszorút ajánlunk, melyekből ITT>> szemezgethetsz.

  Ha kedves neked a menyasszonyi csokor, ne válj meg tőle! Kötünk neked dobócsokrot!

  Éjfélkor ne felejtsétek el az örömanya csokrok átadását, hisz ezt a napot ők is annyira várták, mint ti! Ha erre szeretnél ötleteket kapni, kattints IDE>>

  Romantikus esküvői csokor pasztell színű virágokbólMenyasszonyaink többsége, mikor először ülünk le beszélgetni, csak fehér virágokat tud elképzelni, az esküvői csokor virágaiként. Közülük sok esküvői albumainkat lapozgatva ismeri fel: a színes virágok is léteznek, és fantasztikus menyasszonyi csokrok születnek belőlük. Te se hidd, hogy csak azért, mert a ruhád echrü vagy hófehér, az esküvői csokor virágainak is fehérnek kell lennie! Épp ellenkezőleg: egy színes virágköteg a fehér ruha előtt sokkal látványosabb a fotókon.

  A ruhád után menyasszonyi csokrod az esküvőd legszemélyesebb dísze. Félre a konvenciókkal! Válassz úgy, hogy beleszeress a menyasszonyi csokor virágaiba, és igazi szerelemként legyen veled az esküvő egész gyönyörű napján!

  Igen, igen, nem kötelező megválni féltett és szeretett kis csokrodtól! Szingli barátnőidnek a dobócsokor adhat reményt. A dobócsokor az eredeti menyasszonyi csokor kisebb, jóval olcsóbb mása. Így tiéd marad a virágbokrétád, aminek aztán még napokig eltelhetsz látványával és illatával. A dobócsokor pedig hadd repüljön a reménykedő arajelöltek közé!

  Esküvői autódíszek
  Esküvői asztaldísz
  Esküvői díszítés
  Esküvői kiegészítők
  Örömanya csokor
  Esküvői autódíszek
  Esküvői asztaldísz
  Esküvői díszítés
  Esküvői kiegészítők
  Örömanya csokor