Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

Rendezvénydekoráció

Teljes körű rendezvénydekoráció
megrendelőre, alkalomra szabottan – FLEURT

Mindig különlegeset, egyedi megoldásokat nyújtunk. Ha a vendég elégedett, a dekorációra fordított pénz is megtérül. A legkisebb családi ünneptől a legnagyobb multi-rendezvényig minden egyformán fontos számunkra.
Fleurt Virágbolt aranycsík dekor
Rendezvénydekoráció hortenzia gömbökkel ezüst serlegben

Pulpitus díszek, virágállványok, textil- és fénydekorációk, installációk – rendezvénydekoráció Fleurt stílusban.
Legkeresettebbek álló virágdíszeink, melyeket magas vázákban vagy impozáns állványokon helyezünk el. Textildekorációinkat, fénydekorációinkat és installációinkat profi dekoratőr tervezi és kivitelezi. Így a legmostohább helyszínt is képesek vagyunk áttranszformálni. Segítünk kitalálni, megtervezni rendezvényének teljes világát. Legyen az ünnepi megnyitó, karácsonyi céges rendezvénydekoráció vagy kisebb családi esemény, a FLEURT-nek biztosan sikerül emlékezetessé varázsolni az alkalmat.

Tovább
Rendezvény díszítés vörös rózsás asztaldekorációval és gyertyákkal

Ültetett rendezvényeken az egész estét végigkíséri egy szép asztaldekoráció. Galériánkban bőven talál ötletadót.
Friss virág dekorációinknál nincs elegánsabb díszítése a rendezvénynek. Virágkompozícióinkat különleges, igényes üvegvázáinkba, kelyheinkbe, gyertyatartóinkra készítjük. Magas termekben, nagy terekben magas dekorációk érvényesülnek jobban, mi ezt is segítünk eldönteni.
Céges rendezvényeknél igény szerint figyelembe vesszük a cég színeit, karakterét, s ehhez igazítjuk az asztaldísz és a rendezvénydekoráció designját.  Igényes kellékeink között sok más mellett talál gyertyát, mécsestartót, asztalszámozást és szalvétagyűrűt is.

Tovább
Egzotikus büfédekoráció gyümölcsökkel és sárga-piros virágokkal

Finom étkekhez elengedhetetlen az ízléses tálalás. Itt ínycsiklandó virágok közt szemezgethet.
A büféasztal előtt illik elkápráztatni a vendéget. A FLEURT gondoskodik arról, hogy a catering remekei még vonzóbbak és kívánatosabbak legyenek.

Tovább
Rendezvénydekoráció - koktéldekoráció üvegpohárban fehér virágokkal

Állófogadás, dohányfolyosó, kerti asztalkák? A koktéldekoráció ezekhez is elengedhetetlen részlet.
A legtöbb rendezvénydekoráció része a koktélasztal. Koktéldíszeink méretük ellenére kreatívak, vendégbarátiak. Egy leheletnyi figyelmességgel máris ünnepibbé válik a rendezvény, igényesebbé a dekoráció, s még a rendezvény költségvetését sem terheli túlságosan.

Tovább


“Tisztelt Fleurt!
Izrael Állam nagykövetsége nevében ezúton szeretném kifejezni hálámat és nagyrabecsülésemet államunk függetlenségének 60. évfordulójára rendezett ünnepségünk létrehozásában kifejtett áldozatkész és precíz munkájukkal kapcsolatban. A rendezvény sikere nagyban köszönhető az Önök munkájának.”

Aliza Bin-Noun, Izrael állam nagykövete

Köszönöm azt az igyekezetet, állandó odafigyelést virágdekorációinkra, amivel rendezvényeink színvonalát emeli. Nagyon szépek a munkáik!”

Dr Kótiné Somfai Ágnes, Ügyvezető igazgató, ING Biztosító Rt.

“Gyönyört, mosolyt fakasztó virág kompozíciók érkeznek hozzánk minden alkalommal, megbízható, pontos szállítással, kifogástalan minőségben. Nagyon köszönöm a csapatnak.”

Dragán Ildikó, Deutsche Schule Budapest

Élővirággal, cserepes növényekkel vagy bármilyen dekorációs kiegészítővel, a FLEURT rendezvénydekoráció elemei mindig ötletesek, letisztultak, kreatívak. A tervezéstől a végső eltakarításig kiváló minőségű, megbízható munkát végzünk. Ügyfeleink között van számos multicég, szálloda, de sikeresen működünk együtt rendezvényszervező és partyszervíz cégekkel is. Kisebb családi rendezvények dekorálását is szívesen vállaljuk – születésnapi dekorációt, ünnepi lakás- illetve kert díszítést.

FLEURT – Rendezvénydekoráció

Érdeklődöm, keressenek fel rendezvénydekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor