Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

Lakásdekoráció virággal, növénnyel

A FLEURT lakásdekoráció remekei modern stílusban születnek.

Ügyfeleink lakásaiba, házaiba az enteriőrbe illeszkedő növényeket, virágokat és azok kiegészítőit tervezzük. Kreatív csapatunkban nem csak virágkötők dolgoznak, hanem helyet kap benne a lakberendező, a dekoratőr, a dísznövénykertész és az iparművész is, együtt álmodják teljessé az enteriőrt.
fleurt.blog.hu
Fleurt Virágbolt aranycsík dekor
Friss virág dekoráció magánlakásban - orchideacsokor

Hétről hétre, vagy alkalomszerűen, elvisszük Önnek a friss virág varázsát.
Nincs elegánsabb a hétről hétre megújuló friss virágdísznél. Az évszak legszebb virágait helyezzük Önnek a lakásba leginkább illő vázákba, és frissítjük azokat heti rendszerességgel és változatossággal.

Tovább
Sárga rózsákból készült gömbök mogyoró ágon

Ahol a friss virág nem lenne praktikus, oda tartós dekorációkból komponálunk díszítést.
Tartós lakásdíszeink éveken át öltöztetik a teret. Díszeink egyediek, elegánsak, friss virággal kombinálva állandó megújulásra képesek. Javasoljuk őket szépségük miatt, de sokszor jelentenek egyetlen jól megvalósítható dekorációt olyan helyekre, ahol az élő növények nem élnének meg, a friss virág pedig költségkorlátokba ütközik.

Tovább
Nagy Vermont kompozíció vörös rózsákból, levelekkel

Fagyasztott valódi virágok, melyek a vágott virág szépségét ötvözik a tartós virágok praktikumával.
A Vermont lakásdíszek Kenyában készülnek, aprólékos, fáradságos kézi munkával. Egy különleges fagyasztási technológiának köszönhetően sikeresen őrzik meg a friss virágok, levelek báját, és ötvözik a hosszú életűség praktikumával. Ezek a lakásdíszek éveken át szépek maradnak, portalanításon túl más igényük nincs.

Tovább
Orchidea tálak bürök díszítéssel

Ami nélkül egyetlen lakás sem lehet otthonos – cserepes növények.
Dísznövény kertészünk otthonába nem csak a legimpozánsabb, de az otthoni körülményekhez legjobban alkalmazkodni tudó dekorációt fogja Önnek javasolni. A növénydekorációhoz segítünk hozzáillő kaspókat is választani. Legkedveltebbek cserepes növény kompozícióink, melyekben egymáshoz illő növényeket izgalmas kellékekkel egészítünk ki. Ezek a lakásdíszek ajándékként is exkluzív megoldást kínálnak.

Tovább
Zuzmófa absztrakt formában

Dekorációk, melyeket csak nálunk vásárolhat a világon.
A FLEURT designerei egyedülálló dekorációkat varázsolnak a virágokból és a növényekből. A tárgyak önálló életre kelnek, egyszerre meghökkentőek, lenyűgözőek, vagy épp mosolyogtatóak.

Tovább
Edison villanykörte formájú váza ajándéktárgy

Önnek vagy ajándékba – Best of Fleurt ajándéktárgyak.
A lakásdíszítéshez számos terméket ajánlunk, melyek nem csak az Ön otthonának lehetnek kedvelt kiegészítői, hanem ajándékként is biztosan sikert arat velük. Vázák, gyertyák, design könyvek – csak néhány ízelítő lakásdekoráció kínálatunkból. 

Tovább

FLEURT – Lakásdekoráció, lakásdíszítés

Érdeklődöm, keressenek fel lakásdekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor