Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

Szálloda dekoráció

FLEURT – az igényes, modern virágkötészet, hoteldekoráció és szálloda dekoráció szakértője

Szálloda dekoráció szolgáltatásunk a legjelesebb ötcsillagos hotelek között talált elégedett, rendszeres megrendelőre. Virágaink díszítik a Four Seasons Gresham Palota és a Sofitel lobbyját, dekorációinkat találja több Accor Hotelben, karácsonyi dekorációinkkal ünnepel a Boscolo New York Palota, a Marriott és a Prestige Szálloda.
Fleurt Virágbolt aranycsík dekor
Hoteldekoráció fehér orchideákkal Four Seasons Hotel

Amit a vendég legelőször, legtöbbször lát, s aminek emlékét távozásakor is magával viszi

Tovább
Vanda orchidea szálloda dekoráció Boscolo Hotels Budapest

Tegye lazultabbá az ügyintézés légkörét friss kompozícióinkkal!

Tovább
Éttermi dekoráció Sofitel Chainbridge

Egy kellemesen eltöltött étkezéshez hozzátartozik az elegáns terítés, a szép virág.

Tovább
Ünnepi hoteldekoráció karácsonyfa

Évszakhoz, ünnephez illően díszítjük fel Budapest legszebb szállodáit.

Tovább

“Józsa Judit csapata tehetséges szakértőkből áll. Nem csak a virágok minőségével, hanem kreativitásukkal is mindig lenyűgöznek. A szállodába lépve egy új kompozíciót látni minden alkalommal öröm. Felvidítja a napom.
A Fleurt csapattal jó együtt dolgozni: elérhetőek, rugalmasak, hatékonyak, figyelnek a részletekre, diszkrétek és kedvesek. Értékes partnereink.

Yves Giacometti, General Manager Four Seasons Gresham Palace

“Látva azt, hányan fotózzák rendszeresen a szálloda virágkompozícióit, kijelenthetjük: a Fleurt-nek sikerül vendégeinket nap mint nap lenyűgöznie.”

Jean Bowcott, General Manager Sofitel Chainbridge Hotel

“Már 8 éve dolgozom együtt a Fleurt Virágbolttal és elismerés a csapatnak, nagyon kreatív minden munkájuk mindig sikerül bennünket és a vendégeinket elkápráztatni.”

Doktor Ferenc, Banquet Manager Ritz Carlton Budapest

A szálloda dekoráció kiváló minőségű virágait a FLEURT Hollandiából importálja. Szállodáinkban a virágdizájn hetente újul meg. A lobbydíszekrecepciódíszek, szobabekészítések és éttermi asztaldíszek a szálloda enteriőrjéhez színben és stílusban tökéletesen igazodnak. A hoteldekoráció tervezéskor figyelembe vesszük az évszakokat, ünnepeket és a hotel szempontjából fontos programokat, rendezvényeket. A díszek nem csak környezetükkel, de egy időben egymással is harmonizálnak.

Szolgáltatásunk nem csak a dekorációk tervezésére és elkészítésére terjed ki. Szálloda dekoráció során virágaink frissességéről rendszeresen gondoskodunk is. A díszeket heti több alkalommal ellenőrizzük, ha kell, hét közben frissítjük őket. A hoteldekoráció gyöngyszemeit, ha igény van rá, saját elegáns design vázáinkban helyezzük ki. Ilyenkor a kellékek bérleti áron szerepelnek, biztosítva nem csak a változatosságot, hanem a költséghatékonyságot.

Hoteldekoráció, szálloda dekoráció tartós díszítőelemekkel: Költségvetési korlátok miatt a vágott virág dekorációkat gyakran helyettesítjük tartós kompozíciókkal, melyek havonta születnek ujjá.

Bankett dekorációinkat az ügyfél ízléséhez igazítjuk, és utolsó pillanatban is meg tudunk mindent oldani, a házon belül vagy kitelepüléssel.

Csodás FLEURT virágcsokrainkat akár két órán belül a szállóvendég helyébe szállítjuk, megrendelőink mindig elégedettek.

Egy szállodában a virág teszi az első benyomást az érkezőre. A virág látványa, melyet a távozó vendég utolsóként magával visz. Mi tudjuk, milyen fontos vendége, és azon leszünk, hogy biztosan vissza is térjen.

Tegyen minket próbára, hívjon most, vagy kérje jelentkezésünket!

FLEURT – Hoteldekoráció, Szálloda dekoráció

Érdeklődöm, keressenek fel hoteldekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor