Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

Irodadekoráció, üzletdekoráció Budapesten

 Tegye kellemesebbé munkakörnyezetét irodai dekorációinkkal, szépítse üzletét virágainkkal!

Modern irodadekoráció elképzelhetetlen részleteiben végiggondolt növénydekoráció nélkül. Az iroda belsőépítészetéhez igazodó kaspók és növények nem csak az iroda összképének szerves részei, de az ott dolgozók hangulatát és munkateljesítményét is befolyásolják. Üzletdekorációinknak köszönhetően kellemesebben válogat a vevő, hangulatosabb az üzlet, kelendőbb a termék. A pénztár mellé helyezett friss virág még a fizetést is megkönnyíti.
Fleurt Virágbolt aranycsík dekor
Irodai recepció díszítése orchideákkal

Vágott virág dekorációink hetente újulnak meg recepcióján, vezetői asztalain vagy az ügyfélváróban.

Irodadekoráció friss virággal

Az iroda recepcióján díszlő friss virág az érkező ügyfeleknek és az irodai dolgozóknak is kedves üdvözlése. Vezetői, titkárnői asztalokon szívesen látott dekoráció.

Tovább
Irodai növénydekoráció design kaspóban

Növényekkel környezetünkben kellemesebb a miliő, hatékonyabban megy a munka.

Irodadekoráció növényekkel

Ahol fény s hely van, oda növény is kínálkozik. Mi segítünk abban, hogy a telepített növények ne csak szépek legyenek, de olyanok is, amik az irodai klímát jól tűrik, erőn felüli gondoskodást pedig nem igényelnek. Böngésszen növénydekorációink között, s kapjon képet igényes kellékeinkről is!

Tovább
Kapudekoráció Gozsdu udvar

Kreatív FLEURT irodadekoráció mindazoknak, akik a hagyományostól eltérő dekorációra vágynak.

Irodadekoráció –  térdekorációk

Irodák, bevásárlóközpontok, éttermek kreatív dekorációs ötletei között böngészhet ebben a galériában.

Tovább
Tárgyalóasztal díszítés kémcsöves vázában

Friss virágok és elegáns beültetések tárgyalás sikerének érdekében.

Tárgyalóasztal díszek

Fontos tárgyalása lesz? Valami kellene gyorsan az asztalra? Nálunk ad-hoc is megrendelheti tárgyalóasztalának friss virág díszeit. Apróbb növényekből készült cserepes virágkompozícióink hónapokig megőrzik szépségüket.

Tovább

Legsikeresebbek azok a projektek, ahol a növényeket és hordozóikat már az irodadekoráció tervezése során végiggondolják. Az építésznek, belsőépítésznek így alkalma nyílik, hogy a növények számára előre kiépített teret hozzon létre.

A FLEURT már ebben a fázisban szívesen bekapcsolódik, építészirodákkal együttműködésünk kifogástalan. Természetesen erre nem mindenhol adódik alkalom, s ilyenkor még nagyobb a kihívás: a meglévő irodadekoráció elemeihez tervezünk olyan növénydekorációkat, amik ahhoz leginkább illenek. A design kialakításakor figyelembe vesszük az esztétikumot és a praktikumot, az egyéni preferenciákat, s nem utolsó sorban a költségvetést.

Tartós irodadekoráció

Ahol a fény- és klímaviszonyok, vagy a helyiség funkciója a zöld növény telepítését nem engedi meg, oda a FLEURT tartós irodadekoráció alkotásait javasoljuk, melyekben éveken át gyönyörködhet. Mi megtervezzük, fényképes ajánlatunkban pedig be is mutatjuk a tervezett dekorációk látványterveit.

Ünnepi irodadekoráció

Céges rendezvények vagy karácsony alkalmával egyedi, cégre szabott és költséghatékony dekorációkat ajánlunk Önnek. Kérje MOST árajánlatunkat, hogy az ünnepi irodadekoráció időben elkészülhessen!

FLEURT – Irodadekoráció stílusosan

Érdeklődöm, keressenek fel irodadekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor