Esküvői díszítés FLEURT stílusban

Templomban, hüppében, virágkapu alatt vagy teremben – az esküvői díszítés minden részletében az esküvőtöket kell ünnepelje.

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

FLEURT – Esküvői dekoráció a te stílusodban

Érdeklődöm, keressenek fel esküvői dekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor ESKÜVŐI DÍSZÍTÉS FLEURT STÍLUSBAN

Kertben vagy teremben, virágkapu alatt vagy hüppében – mi virágba álmodjuk nektek a ezt a nagy napot!

A templomi virágdekorációk közül legfontosabb az oltárdísz. Az elegáns bevonuláshoz a padsorok végeit padsordísz díszíti szokás szerint. Nem kell komoly dekorációra gondolni, egy-két szál virág, kis szalaggal már elegendő, hogy elvegye a padok robosztus hangulatát. Díszíthető még a templomkapu ívesen körben, így a násznép szépen fotózható együtt.

FLEURT TIPP:

* Nem mindegyik templomban engedik meg, hogy saját esküvői virágdekorációt vigyetek be, ezért érdemes előre érdeklődni.

* Költséget tudtok megtakarítani, ha sikerül összeállni azokkal a párokkal, akik egy napon esküsznek veletek. Így azon a napon csak egyszer kell feldekorálni a templomot, minden esküvőn ezek a virágdíszek lesznek, a költségeket pedig szétdobhatjátok a párok között. Nem kis szervezést és egyetértést igényel, de hát bátraké a szerencse!

Kerti szertartások pazar helyszíne a virágpavilon, -zsidó szertartásokon hüppe (chuppa)– és a virágkapu.

Az esküvői vacsora színhelyének palettája rendkívül színes manapság. Étterem, múzeum, villa vagy sétahajó, a lényeg, hogy a helyszín ünnepi díszben várja a vendégeket. Ne csak az esküvői dekorációra gondolj, hisz nem elhanyagolható a büfédekoráció, koktéldekoráció sem! Ha a helyszín megkívánja, még teremdíszítésre is szükség lehet. Ezért jusson eszedbe a székselyem, virággirlandok, oszlopdekoráció és a textildekoráció is!

Esküvői autódíszek
Esküvői csokor
Esküvői asztaldísz
Esküvői kiegészítők
Örömanya csokor
Esküvői autódíszek
Esküvői csokor
Esküvői asztaldísz
Esküvői kiegészítők
Örömanya csokor