Adventi koszorú modern köntösben

Az adventi koszorú minden karácsonyi asztal elengedhetetlen dísze.

A virágkötőink leleményességének köszönhetően még olyan irodákba is sikerül becsempészni az ünnep oly kedvelt szimbólumát, ahol az adventi koszorú gyertyával szigorú tűzrendészeti szabályok miatt nem megengedett. Ilyen helyekre LED mécsesekkel váltjuk ki a lángot, az ünnepies hatás így sem marad el.

Bármilyen stílusú adventi koszorú, melyre választásunk esik, legyen az naturális, termésekből, fahéjból kreált vagy fényes üveggömbökkel teletűzdelt modern kompozíció, az ízléses dekoráció otthonunkba varázsolja az ünnep hangulatát.

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

FLEURT – Karácsonyi dekoráció

Érdeklődöm, keressenek fel karácsonyi dekoráció kapcsán!

 

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor  Hit, remény, öröm és szeretet – az adventi koszorú gyertyájának négy szimbóluma. Hagyományosan kerek, zöld fenyő alapból készült, de manapság már a legváltozatosabb formákkal és dekorációs anyagokkal találkozunk, ha adventi koszorú vásárlásra indulunk. A gyertyák színe sem követi a katolikus hagyományokat (három lila és egy rózsaszín gyertya díszíti a koszorút), szebbnél szebb színű és formájú adventi gyertyák is megengedettek a koszorún. Sőt: ma már nemcsak klasszikus zöldfenyős alapra tűzött gyertyás koszorúk léteznek, hanem modern, minimalista kompozíciók közül is válogathatunk, melyek nem mutatnak idegenül a modern enteriőrökben sem. Formájuk lehet akár szögletes is. A zöld fenyő helyett készítünk ízléses fahéj karikákat, tobozkoszorúkat. Fokozhatjuk az érzéki hatást, ha fahéj, alma vagy narancs illatú gyertyával kérjük az adventi koszorú díszítését.

  Adventi koszorúwebshopunkban a legjobb választás >>>

  Karácsonyi Kopogtató
  Karácsonyi tál
  Karácsonyfa
  Karácsonyi díszítés
  Karácsonyi ajándék