Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

Karácsonyi dekoráció

FLEURT – Karácsonyi dekoráció modern stílusban

Manapság a bevásárló központokban már október végén elkészül a karácsonyi dekoráció. Decemberben viszont legyen az étterem, szálloda, iroda, vagy saját lakása, annak teljes pompájában vagy csak részleteiben, a karácsony hangulatának díszítőelemei mindenhová besurrannak. 
Fleurt Virágbolt aranycsík dekor
Esküvői dekoráció - menyasszonyi csokor

Ne múljon el karácsonyig egyetlen vasárnap sem, advent gyertyái nélkül!

Tovább
Esküvői dekoráció asztaldísz

Karácsonyi kopogtatók a hívogató vendégváráshoz

Tovább
Esküvői díszítés virágkapu

Élővirágos kompozíciók, cserepes beültetések és kompozíciók Fleurt stílusban.

Tovább
Esküvői dekorációs kiegészítők

Klasszikus és modern karácsonyfák magán és közületi célra, vételre vagy bérletre.

Tovább
Esküvői autódísz
Családi házak, irodák egyedi karácsonyi designban – nálunk a legszebb!
Tovább
Örömanya csokor pasztell színű virágokból
Különleges, kreatív karácsonyi ajándékok. Mindegy kinek, nálunk biztosan talál valami találót.
Tovább

Adventi koszorú

A legkedveltebb a karácsonyi dekoráció díszei között. Mint Pom-pom csokoládéja, ez is lehet szögletes, kerek, csillag alakú. Lehet lyukas, lehet tele, készülhet száraz termésekből vagy még gyakrabban illatos fenyőből. Ha lehet gyertyával, de ha az irodába nem engedik be, szép LED mécsessel is. A karácsony várásának legörömtelibb dísze.

Kopogtató

Advent időszakának kedves hirdetője az ajtóra kiakasztott kopogtató. Egy szép kopogtató az érkező vendégeknek is kedves üdvözlője. Kedvelt, ha a kopogtató és az adventi koszorú dizájnja összecseng. Ajándékba is ajánljuk, mindig szívesen fogadott karácsonyi dekoráció!

Karácsonyfa

Nem épp környezetbarát módon, de még mindig az igazi, illatos zöld fenyők a legkedveltebbek. Legtartósabb közülük a normandiai fenyő. Modern irodákba, lakásokba viszont bátran ajánljuk a manapság hódító, igényes műfenyőket is fekete, fehér, arany és ezüst színben.

Karácsonyi beültetések

Szépséges növények nélkül nem is képzelhető a karácsony. Kis csodával ér fel egy szépen díszített, napról-napra nyíló amaryllis, egy virágzó orchidea vagy egy kertben s szobában egyaránt kedvelt pozsgás-beültetés látványa a karácsonyi dekoráció részeként.

Karácsonyi tálak

A szépen megterített ünnepi asztal elmaradhatatlan tartozéka egy pompás karácsonyi virágtál. Ma leginkább divatosak az elegáns, nagy tálakra készült dekorációk, kecses, hosszú gyertyákkal. Férfiak tárgyalóasztalát pozsgásnövényekkel, a nők asztalát ékszerszerű kristályokkal, díszítjük.

Gyertyadísz

Ezek a kis díszítőelemek karácsonyi hangulatot varázsolnak nem csak a titkárnő asztalára, hanem a nagymama hintaszéke és egy tele fürdővizes kád mellé is. Ajándékként is figyelmes választás ez a csöpp karácsonyi dekoráció.

Karácsonyi díszítések

Recepciódísz: egy épület recepciójának díszét úgy eltalálni, hogy az mind a berendezéssel, mind pedig a cég arculatával összhangban legyen, igazi kihívás egy virágkötőnek. Advent időszakában ez a karácsonyi dekoráció nem maradhat el egyetlen szálloda, iroda vagy étterem és recepciójáról sem.

A girlandok örök divatúak, még ha designjukban mindig újjá is születnek. Díszíthetünk velük ablakot, korlátot, ajtófélfát. Meleg szívvel ajánljuk az örökzöld fenyőfélékből és thujákból vegyesen kötött girlandokat, de száraz termésekből is kreatív dekorációkat tudunk készíteni.

Királyi dísze a szobának egy szépen feldíszített kandalló.

Karácsonyi hangulatot varázsolhatunk bárhová a szépséges karácsonyi függődíszekkel. Dekoratívak a hópihék, csillagok, üstökösök. Még az épület robosztus oszlopai is izgalmas karácsonyi óriásokká tudnak változni egy sikeres karácsonyi dekoráció által.

 

Karácsonyi dekoráció – FLEURT

Érdeklődöm, keressenek fel karácsonyi dekoráció kapcsán!

 

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor