Instagram
virágküldő szolgálat budapest virágcsokor küldés
Rendezvények teljes körű dekorációját vállaljuk élővirággal, cserepes növényekkel és bármilyen dekorációs kiegészítővel. Mindig különlegeset, egyedi megoldásokat nyújtunk.

Rendezvénydekoráció

FLEURT – Teljes körű rendezvénydekoráció cégre, alkalomra szabottan

Mindig különlegeset, egyedi megoldásokat nyújtunk. Ha a vendég elégedett, a dekorációra fordított pénz is megtérül. A legkisebb családi ünneptől a legnagyobb multi-rendezvényig minden egyformán fontos számunkra.
fleurt.blog.hu

Asztaldekoráció

Ültetett rendezvényeken az egész estét végigkíséri egy szép asztaldekoráció. Galériánkban bőven talál ötletadót.

Büfédekoráció

Finom étkekhez elengedhetetlen az ízléses tálalás. Itt ínycsiklandó virágok közt szemezgethet.

Koktéldekoráció

Állófogadás, dohányfolyosó, kerti asztalkák? A koktéldekoráció ezekhez is elengedhetetlen részlet.

Térdekoráció

Pulpitus díszek, virágállványok, textil- és fénydekorációk, installációk – rendezvénydekoráció Fleurt stílusban.

Élővirággal, cserepes növényekkel vagy bármilyen dekorációs kiegészítővel, a FLEURT rendezvénydekoráció elemei mindig ötletesek, letisztultak, kreatívak. A tervezéstől a végső eltakarításig kiváló minőségű, megbízható munkát végzünk. Ügyfeleink között van számos multicég, szálloda, de sikeresen működünk együtt rendezvényszervező és partyszervíz cégekkel is. Kisebb családi rendezvények dekorálását is szívesen vállaljuk – születésnapi dekorációt, ünnepi lakás- illetve kert díszítést.

Rendezvénydekoráció – Asztaldekoráció

Friss virág dekorációinknál nincs elegánsabb díszítése a rendezvénynek. Virágkompozícióinkat különleges, igényes üvegvázáinkba, kelyheinkbe, gyertyatartóinkra készítjük. Magas termekben, nagy terekben magas dekorációk érvényesülnek jobban, mi ezt is segítünk eldönteni.
Céges rendezvényeknél igény szerint figyelembe vesszük a cég színeit, karakterét, s ehhez igazítjuk az asztaldísz és a rendezvénydekoráció designját.
Igényes kellékeink között sok más mellett talál gyertyát, mécsestartót, asztalszámozást és szalvétagyűrűt is.

Rendezvénydekoráció – Büfédekoráció

A büféasztal előtt illik elkápráztatni a vendéget. A FLEURT gondoskodik arról, hogy a catering remekei még vonzóbbak és kívánatosabbak legyenek.

Rendezvénydekoráció – Koktéldekoráció

A legtöbb rendezvénydekoráció része a koktélasztal. Koktéldíszeink méretük ellenére kreatívak, vendégbarátiak. Egy leheletnyi figyelmességgel máris ünnepibbé válik a rendezvény, igényesebbé a dekoráció, s még a rendezvény költségvetését sem terheli túlságosan.

Rendezvénydekoráció – Térdekoráció

Legkeresettebbek álló virágdíszeink, melyeket magas vázákban vagy impozáns állványokon helyezünk el. Textildekorációinkat, fénydekorációinkat és installációinkat profi dekoratőr tervezi és kivitelezi. Így a legmostohább helyszínt is képesek vagyunk áttranszformálni. Segítünk kitalálni, megtervezni rendezvényének teljes világát. Legyen az ünnepi megnyitó, karácsonyi céges rendezvénydekoráció vagy kisebb családi esemény, a FLEURT-nek biztosan sikerül emlékezetessé varázsolni az alkalmat.

FLEURT – rendezvénydekoráció