Instagram
virágküldő szolgálat budapest virágcsokor küldés
Budapest legnevesebb ötcsillagos szállodái bízzák ránk a hoteldekoráció nemes feladatát. Virágainkat hibátlan szolgáltatással tartjuk frissen. Tartós dekorációink pedig a költségvetési korlátokkal dacolnak, a minőséggel nem.

Szálloda dekoráció

FLEURT – az igényes, modern virágkötészet, hoteldekoráció és szálloda dekoráció szakértője 

Szálloda dekoráció szolgáltatásunk a legjelesebb ötcsillagos hotelek között talált elégedett, rendszeres megrendelőre (Intercontinental, Kempinski, Le Meridien, Marriott, New York Palota Boscolo Hotel), de a kisebb szállodák hoteldekoráció költségvetési kihívásaira is tudunk felelni (Iberos Grand Hotel, nH Hotel).

Lobbydísz

Amit a vendég legelőször, legtöbbször lát, s aminek emlékét távozásakor is magával viszi.

Recepciódísz

Tegye lazultabbá az ügyintézés légkörét friss kompozícióinkkal!

Étterem dekoráció

Egy kellemesen eltöltött étkezéshez hozzátartozik az elegáns terítés, a szép virág.

Ünnepi hoteldekoráció

Évszakhoz, ünnephez illően díszítjük fel Budapest legszebb szállodáit.

A szálloda dekoráció kiváló minőségű virágait a FLEURT Hollandiából importálja. Szállodáinkban a virágdizájn hetente újul meg. A lobbydíszek, recepciódíszek, szobabekészítések és éttermi asztaldíszek a szálloda enteriőrjéhez színben és stílusban tökéletesen igazodnak. A hoteldekoráció tervezéskor figyelembe vesszük az évszakokat, ünnepeket és a hotel szempontjából fontos programokat, rendezvényeket. A díszek nem csak környezetükkel, de egy időben egymással is harmonizálnak.

Szolgáltatásunk nem csak a dekorációk tervezésére és elkészítésére terjed ki. Szálloda dekoráció során virágaink frissességéről rendszeresen gondoskodunk is. A díszeket heti több alkalommal ellenőrizzük, ha kell, hét közben frissítjük őket. A hoteldekoráció gyöngyszemeit, ha igény van rá, saját elegáns design vázáinkban helyezzük ki. Ilyenkor a kellékek bérleti áron szerepelnek, biztosítva nem csak a változatosságot, hanem a költséghatékonyságot.

Hoteldekoráció, szálloda dekoráció tartós díszítőelemekkel: Költségvetési korlátok miatt a vágott virág dekorációkat gyakran helyettesítjük tartós kompozíciókkal, melyek havonta születnek ujjá.

Bankett dekorációinkat az ügyfél ízléséhez igazítjuk, és utolsó pillanatban is meg tudunk mindent oldani, a házon belül vagy kitelepüléssel.

Csodás FLEURT virágcsokrainkat akár két órán belül a szállóvendég helyébe szállítjuk, megrendelőink mindig elégedettek.

Egy szállodában a virág teszi az első benyomást az érkezőre. A virág látványa, melyet a távozó vendég utolsóként magával visz. Mi tudjuk, milyen fontos vendége, és azon leszünk, hogy biztosan vissza is térjen.

Tegyen minket próbára, hívjon most, vagy kérje jelentkezésünket!

FLEURT – hoteldekoráció, szálloda dekoráció