Instagram
virágküldő szolgálat budapest virágcsokor küldés
A TE napod, a TE emléked. Találd meg hozzá a virágod! Virágainktól válik az esemény ünneppé. Bármilyen stílusban, bármekkora költségvetésre, mindig a legmagasabb minőségben dolgozunk.

Esküvői dekoráció

Esküvői dekoráció után böngésztek? Gratulálunk! A közelgő esküvő persze nem kis feladatot ró rátok, akik azt szeretnétek, hogy minden részletében tökéletes legyen a Nagy Nap. Mi ebben szeretnénk segíteni nektek. Jöhettek hozzánk csak egy esküvői csokorért vagy ránk bízhatjátok a teljes esküvői dekoráció feladatát, mi a legszebbet hozzuk ki az eseményből. Kiegészítőkért és jó tanácsokért is térj be hozzánk, szívesen látunk! Stíluskalauz és hasznos tanácsok az esküvőre: : fleurt.blog.hu

Esküvői asztaldíszek

Az esküvői asztaldísz öltözteti fel igazán a termet. Minden vendég gyönyörködhet benne egész este. Különös figyelmet érdemel!

Esküvői autódíszek

Limuzinnal, kis Bogárral vagy lovaskocsival érkeztek, a stílusos járműdekoráció nem maradhat le a bevonulásnál.

Esküvői csokor

Az esküvői csokor végigkísér az esküvő napján, és szinte minden fényképen rajta lesz. Nálunk kiválaszthatod, hogy tökéletes legyen.

Esküvői díszítés

Templomban, hüppében, virágkapu alatt vagy teremben – az esküvői dekoráció minden részletében az esküvőtöket kell ünnepelje.

 Esküvői kiegészítők

Vőlegénykitűzőt, hajdíszt, koszorúslánydíszt és még sok izgalmas esküvői kiegészítőt választhatsz itt.

Örömanya csokor

Azokról se feledkezzetek meg, akik veletek együtt legjobban örülnek ennek a napnak: az anyukákról és a nagymamákról!

FLEURT – ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ A TE STÍLUSODBAN!

Esküvői asztaldíszek

Az esküvői dekoráció talán legfontosabb dísze. Eleganciájával, fényével az egész fogadást végigkíséri. A legszolidabb helyszínt is ünnepélyessé tesz egy szépen feldíszített asztal. Galériánkban sok tippet kaphatsz az asztaldíszítés virágaira és kellékeire vonatkozóan.>>

Menyasszonyi csokor

Az esküvői dekoráció Alfája és Omegája. Ezen aggódik minden menyasszony. Pedig ez az egy, ahol a ruhádon és az egyéni ízléseden kívül semmi mást nem kell figyelembe venned. Ha járatlannak érzed magad ebben a témában, látogass el esküvői csokor galériánkba, garantáltan találsz majd kedvencet.>>

Esküvői kiegészítők

A vőlegénykitűzőt a menyasszonyi csokorhoz illik igazítani. Hajdísznél már nehezebb a döntés. A koszorúslányoknak van, aki csokrot szeretne, van aki inkább csuklódíszt. Találhatsz képeink között ehhez is segítséget, ahogyan az esküvői dekoráció olyan fontos kellékeihez is, mint a tortadísz, a virágpersely vagy a gyűrűpárna.

Esküvői autódíszek

Hosszú, nagy útra készültök együtt – érdemes stílusosan indítani. Egy szépen feldíszített oldtimer, egy bevirágozott hintó, elmaradhatatlan kiegészítője az esküvői dekoráció elemeinek.

Esküvői díszítés

Az esküvői dekoráció fontos színhelyeit találod ebben a galériában. Anyakönyvvezetői termet, templomi díszítéseket, éttermi dekorációt. Kattints ide, hadd kápráztassunk el!>>

Örömanya csokor

Édesanya, édes mama – egész nap könnyes lesz a szemük. Egy nagy köszönömöt érdemelnek mindenért. Válaszd ki a kedvenc virágukat!

Esküvői dekoráció – FLEURT