Fleurt Virágbolt aranycsík dekor

Esküvői dekoráció

FLEURT – Esküvői dekoráció a TE stílusodban!

Esküvői dekoráció után böngésztek? Gratulálunk! A közelgő esküvő persze nem kis feladatot ró rátok, akik azt szeretnétek, hogy minden részletében tökéletes legyen a Nagy Nap. Mi ebben szeretnénk segíteni nektek. Jöhettek hozzánk csak egy esküvői csokorért vagy ránk bízhatjátok a teljes esküvői dekoráció feladatát, mi a legszebbet hozzuk ki az eseményből. Kiegészítőkért és jó tanácsokért is térj be hozzánk, szívesen látunk! 
Fleurt Virágbolt aranycsík dekor
Esküvői dekoráció - menyasszonyi csokor

Az esküvői csokor végigkísér az esküvő napján, és szinte minden fényképen rajta lesz. Nálunk kiválaszthatod, hogy tökéletes legyen.

Az esküvői dekoráció Alfája és Omegája. Ezen aggódik minden menyasszony. Pedig ez az egy, ahol a ruhádon és az egyéni ízléseden kívül semmi mást nem kell figyelembe venned. Ha járatlannak érzed magad ebben a témában, látogass el esküvői csokor galériánkba, garantáltan találsz majd kedvencet.>>

Tovább
Esküvői dekoráció asztaldísz

Az esküvői asztaldísz öltözteti fel igazán a termet. Minden vendég gyönyörködhet benne egész este. Különös figyelmet érdemel!

Az esküvői dekoráció talán legfontosabb dísze. Eleganciájával, fényével az egész fogadást végigkíséri. A legszolidabb helyszínt is ünnepélyessé tesz egy szépen feldíszített asztal. Galériánkban sok tippet kaphatsz az asztaldíszítés virágaira és kellékeire vonatkozóan.>>

Tovább
Esküvői díszítés virágkapu

Templomban, hüppében, virágkapu alatt vagy teremben – az esküvői dekoráció minden részletében az esküvőtöket kell ünnepelje.

Az esküvői dekoráció fontos színhelyeit találod ebben a galériában. Anyakönyvvezetői termet, templomi díszítéseket, éttermi dekorációt. Kattints ide, hadd kápráztassunk el!>>

Tovább
Esküvői dekorációs kiegészítők

Vőlegénykitűzőt, hajdíszt, koszorúslánydíszt és még sok izgalmas esküvői kiegészítőt választhatsz itt.

A vőlegénykitűzőt a menyasszonyi csokorhoz illik igazítani. Hajdísznél már nehezebb a döntés. A koszorúslányoknak van, aki csokrot szeretne, van aki inkább csuklódíszt. Találhatsz képeink között ehhez is segítséget, ahogyan az esküvői dekoráció olyan fontos kellékeihez is, mint a tortadísz, a virágpersely vagy a gyűrűpárna.

Tovább
Esküvői autódísz

Limuzinnal, kis Bogárral vagy lovaskocsival érkeztek, a stílusos járműdekoráció nem maradhat le a bevonulásnál.

Hosszú, nagy útra készültök együtt – érdemes stílusosan indítani. Egy szépen feldíszített oldtimer, egy bevirágozott hintó, elmaradhatatlan kiegészítője az esküvői dekoráció elemeinek.

Tovább
Örömanya csokor pasztell színű virágokból

Azokról se feledkezzetek meg, akik veletek együtt legjobban örülnek ennek a napnak: az anyukákról és a nagymamákról!

Édesanya, édes mama – egész nap könnyes lesz a szemük. Egy nagy köszönömöt érdemelnek mindenért. Válaszd ki a kedvenc virágukat!

 

Tovább

“Az esküvő egyszerűen csodálatos volt, az általatok készített virágok még varázslatosabbá emelték annak fényét. A csokrom gyönyörű volt, az autó pedig álomszép. Tanúsítom, hogy az álmok igenis valóra válnak. Kívánom, hogy még nagyon sok embernek szerezzetek ilyen örömöt, mint amit nekünk szereztetek.”

Szentimrei-Dömötör Csilla

“Nagyon szépen köszönjük a csodálatos virág költeményeket, amiket a hétvégi esküvőnkre készítettetek. Fantasztikusan nézett kis a fekete-piros dekoráció, és a virágok pompázatosak voltak! Mindenkinek leesett az álla, olyan elegáns, buja, extrém volt az egész terem! Kérlek add át hálánkat a virágcsodákat kötő, összeállító kollégáidnak is, le a kalappal előtettek! Megérte bevállalni ezt a nem mindennapi dekorációt, és remélem, hogy még sok sok ifjú pár kedvet kap, hogy valami hasonló fantáziadús dekort válasszon a megszokott visszafogott fehér helyett. Mégegyszer nagyon köszönjük, hogy a csodálatos virágaitokkal ilyen emlékezetessé tettétek nekünk ezt a nagy napot!”

Orsi és Péter

“Hihetetlen, hogy mennyire gyönyörűek voltak a virágok, a dekoráció minden eleme pont olyan volt, sőt még szebb, mint ahogy elképzeltük! Tiszta szívvel mondom, hogy a legjobb kezekre bíztuk a dekorációt. Az összes dekor és virág, mind a ceremónián, fogadáson és teremben valami csodás volt! Az angolok közül is többen is odajöttek hozzánk, hogy mennyire szépek a virágok, és kérdezgettek, hogy minek mi a neve, mert sokan még nem láttak ilyeneket. Úgy örülök, hogy rátok találtam!”

Katyori Csilla és Simon

Esküvői dekoráció – FLEURT

Érdeklődöm, keressenek fel esküvői dekoráció kapcsán!

Fleurt Virágbolt aranycsík dekor