virágküldő szolgálat budapest virágcsokor küldés
We are, so you can send the most beautiful bouquet, and put your signature on the most splendid gift basket. We would like to make your wedding memorable with our flowers, your home and office more pleasant with our plants. This is our dream.

Flower delivery

of the highest quality
in Budapest and it’s surroundings

click to visit our webshop »
www.myfleurt.hu

Wedding venue decorations

<< Back

Templomban, hüppében, virágkapu alatt vagy teremben – az esküvői díszítés minden részletében az esküvőtöket kell ünnepelje.

A templomi szertartás dekorációi:

A templomi virágdekorációk közül legfontosabb az oltárdísz. Az elegáns bevonuláshoz a padsorok végeit padsordísz díszíti szokásszerint. Nem kell komoly dekorációra gondolni, egy-két szál virág, kis szalaggal már elegendő, hogy elvegye a padok robosztus hangulatát. Díszíthető még a templomkapu ívesen körben, így a násznép szépen fotózható együtt.

FLEURT TIPP:

* Nem mindegyik templomban engedik meg, hogy saját esküvői virágdekorációt vigyetek be, ezért érdemes előre érdeklődni.

* Költséget tudtok megtakarítani, ha sikerül összeállni azokkal a párokkal, akik egy napon esküsznek veletek. Így azon a napon csak egyszer kell feldekorálni a templomot, minden esküvőn ezek a virágdíszek lesznek, a költségeket pedig szétdobhatjátok a párok között. Nem kis szervezést és egyetértést igényel, de hát bátraké a szerencse!

Az esküvői fogadás dekorációja:

Kerti szertartások pazar helyszíne a virágpavilon, -zsidó szertartásokon hüppe (chuppa)– és a virágkapu.

Az esküvői vacsora színhelyének palettája rendkívül színes manapság. Étterem, múzeum, villa vagy sétahajó, a lényeg, hogy a helyszín ünnepi díszben várja a vendégeket. Ne csak az esküvői dekorációra gondolj, hisz nem elhanyagolható a büfédekoráció, koktéldekoráció sem! Ha a helyszín megkívánja, még teremdíszítésre is szükség lehet. Ezért jusson eszedbe a székselyem, virággirlandok, oszlopdekoráció és a textildekoráció is!

Még több tipp ebben a témában: ITT>> és ITT>>