FLEURT VIRÁGÜZLET A BAZILIKÁNÁL

Fleurt Virágbolt Aranyvirág díj plakettje

Évekkel ezelőtt egy párizsi utazás során született az ötlet, hogy a virágkötészet és a dizájntervezés keresztezésével új szolgáltatás jelenhetne meg az enteriőr tervezés piacán. A FLEURT első, Andrássy úti kis üzlete hamar ismertté, kedveltté és szűkké is vált.

Csapatunkkal Pesten a Bazilikánál találtunk tágasabb teret a munkához. Célunknak tekintettük, hogy népszerűsítsük a kreatív virágkötészet modern remekeit. Üzletünk és csapatunk elnyerte a szakma legnagyobb elismerését, az Arany Virág díjat, mely a legszebb és legkiválóbb szolgáltatást nyújtó üzletek trófeája.

Legyen részese Világunknak!

Amiért vagyunk

Európa legkiválóbb virágdesignereitől inspirálva célunk, hogy Magyarországgal is megismertessük a nemzetközi virágkötészet modern remekeit, és az ehhez kapcsolódó minőségi szolgáltatásokat, mint a virágküldés.

Munkáinkban a virág szerves részévé válik az őt körülvevő környezetnek, legyen az otthon, iroda, esküvő vagy rendezvény. Ebben a harmonikus kapcsolatban a virág új értelmet nyer, új értéket alkot.

Virágkötőink és dekoratőreink szakmai tudása, virág iránti szeretete és embersége garancia az Ön megelégedésére.

Fleurt virágbolt aranycsík

Szolgáltatásaink

A FLEURT egyedülálló design virágokat és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt Budapesten.
Amiben különbözünk, az egyedi stílusunk, kreativitásunk és szolgáltatásunk színvonala. Zrínyi utcai virágüzletünk kínálata modernségével keresett unikumnak számít Budapesten.

Virágküldés

Részlet a Fleurt virágüzletből

Budapesten akár 2 órán belül odavisszük helyedbe vagy címzettednek küldeményed. Webshopunkban egyedi designra, különleges virágokra és ajándéktárgyakra találsz.

virágküldés.hu

Esküvői dekoráció

FLEURT virágbolt esküvői dekoráció

A TE napod, a TE emléked, legyen a TE legkedvesebb virágod. Kelljen csak egy menyasszonyi csokor, vagy az esküvői helyszín dekorációját bíznád ránk, mi biztosan segítünk, hogy minden a virágoknak köszönhetően mindenkiben még élesebben éljen az emlék.

Szálloda dekoráció

FLEURT hoteldekoráció

A FLEURT piacvezető a szálloda dekoráció – területén A legnevesebb ötcsillagos szállodákat tudjuk elégedett megrendelőink között.

Irodadekoráció

FLEURT virágbolt irodadekoráció

Egyedi stílusunk az irodadekoráció világában is megmutatkozik. A titkárnők és főnökök kedvenceit heti rendszerességgel frissítjük, elég egy telefon.

Rendezvénydekoráció

FLEURT rendezvénydekoráció

Mindig egyedit tervezünk, a megrendelőhöz és a költségvetéshez igazodva.

Növénydekoráció

Vegyes növénybeültetés kerámia kaspóban

Mindig az enteriőrben legjobban illő és legpraktikusabb növényeket telepítjük. Kérésre a növényeket rendszeresen gondozzuk. Ahová pedig zöld növény nem telepíthető, tartós megoldásaink közül válogathatsz.

Lakásdekoráció

FLEURT virágbolt lakásdekoráció

Dekorációs kellékeink, Vermont kompozícióink és egyedi virágkötészeti remekeink között a legigényesebbek is biztosan találnak számukra megfelelőt.