virágküldő szolgálat budapest virágcsokor küldés
We are, so you can send the most beautiful bouquet, and put your signature on the most splendid gift basket. We would like to make your wedding memorable with our flowers, your home and office more pleasant with our plants. This is our dream.

Flower delivery

of the highest quality
in Budapest and it’s surroundings

click to visit our webshop »
www.myfleurt.hu

Wedding bouquets

<< Back

Miért is izgulna jobban egy menyasszony, ha nem a csokra miatt? A FLEURT-ben segítünk kitalálni, milyen menyasszonyi csokor illik hozzád, izgalomra nincs ok. Lapozgathatsz órákon át fényképes katalógusainkban.
Ha csak egy menyasszonyi csokorért jössz hozzánk, mi azt is a legnagyobb körültekintéssel fogjuk megkötni. Mindig azt javasoljuk, hogy az esküvői virágcsokor a kedvenc virágaidból készüljön. Az esküvői csokor épp olyan lesz, hogy beleszeress: illeni fog az alkatodhoz, stílusodhoz, ruhádhoz.
A téged kísérő koszorúslányoknak koszorúslány csokor kerüljön a kezébe, mindnek egyforma. Ezek nem kell, hogy ugyanolyanok legyenek, mint a menyasszonyi csokor, de még csak olyan látványosnak sem szabad lenniük. Elvégre Te vagy a nap fénypontja. Kis koszorús lányoknak rózsaszirommal töltött kis kosárkát vagy fejükre virágkoszorút ajánlunk, melyekből ITT>> szemezgethetsz.

A menyasszonyi csokortól meg sem kell válnod, ha köttetsz dobócsokrot!

Éjfélkor ne felejtsétek el az örömanya csokrok átadását, hisz ezt a napot ők is annyira várták, mint ti! Ha erre szeretnél ötleteket kapni, kattints IDE>>

FLEURT TIPPEK

Menyasszonyaink többsége, mikor először ülünk le beszélgetni, fehér virágokból képzeli csokrát. Közülük sok esküvői albumainkat lapozgatva ismeri fel: a színes virágok is léteznek, és fantasztikus menyasszonyi csokrok születnek belőlük. Te se hidd, hogy csak azért, mert a ruhád echrü vagy hófehér, a te csokrod virágainak is fehérnek kell lennie! Épp ellenkezőleg: egy színes virágköteg a fehér ruha előtt sokkal látványosabb a fotókon.

A ruhád után menyasszonyi csokrod az esküvőd legszemélyesebb dísze. Félre a konvenciókkal! Válassz úgy, hogy beleszeress az esküvői csokrodba, és igazi szerelemként legyen veled az esküvő egész gyönyörű napján!

Igen, igen, nem kötelező megválni féltett és szeretett kis csokrodtól! Szingli barátnőidnek a dobócsokor adhat reményt. A dobócsokor az eredeti menyasszonyi csokor kisebb, jóval olcsóbb mása. Így tiéd marad a virágbokrétád, aminek aztán még napokig eltelhetsz látványával és illatával. A dobócsokor pedig hadd repüljön a reménykedő arajelöltek közé!