virágküldő szolgálat budapest virágcsokor küldés
We are, so you can send the most beautiful bouquet, and put your signature on the most splendid gift basket. We would like to make your wedding memorable with our flowers, your home and office more pleasant with our plants. This is our dream.

Flower delivery

of the highest quality
in Budapest and it’s surroundings

click to visit our webshop »
www.myfleurt.hu

Wedding accessories

<< Back

Ha már megvan, hogy milyen lesz a menyasszonyi csokrod, a vőlegénykitűző kiválasztása már gyerekjáték. Szokás még virágkitűzőt adni a közeli hozzátartozóknak (szülők, nagyszülők, testvérek) és a tanúknak is, ezzel jelezve a család összetartozását. Hölgyek gyakran nem szeretnek a vékony anyagú ruhára kitűzőt tűzni, ilyenkor javasolt a csuklódísz. Hajdísz: minél rövidebb a hajad, annál kisebb virágfejeket szoktunk díszbe kötni. Divatos, romantikus megoldás apró virágfejeket a hajban “szétszórni”. (Mondanunk sem kell, ezt bízd inkább a fodrászodra!) Kedvelt virágok ehhez az ornitogallum, stephanotis, orchidea és a minirózsa.

Izgalmas kiegészítője lehet az esküvődnek a gyűrűpárna, melyen a gyűrűket szokták szállítani. Ez készülhet virágból, vagy textilből is.

Nem jelent nagy költséget, de nagyon hangulatos kiegészítője az esküvőnek a kis koszorúslányok karjára akasztott kis sziromkosárka, amit az oltárhoz vagy a házasságkötő asztalhoz menet szórnak szét.

Sziromáldáshoz szép kis sziromtölcséreket hajtogatunk, ami legalább minden második vendégszéken elhelyezhető. A csók után ezt szórhatja rátok a vendégsereg, és készülhetnek a legizgalmasabb, legdinamikusabb fényképek!

Irány a fogadás! Itt is elkel pár finom részlet, mint például a tortadísz vagy a virágpersely. Utóbbi a pénzbeli nászajándékok összegyűjtésének elegáns, decens és nem utolsó sorban biztonságos módja.